2010. november 21., vasárnap

Mátyus udvarház lovasai és lovai.



4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szép lovak, szép képek!

Szandus írta...

Szia!
Köszönöm ! :)
Hát ami azt illeti ott aztán tényleg vannak szép lovak! Bár igen ez a képen is látszik!
Az első meg harmadik, azok lipicaiak, nem is akármilyenek! Magasiskolázzák őket és versenyekre is járnak! Volt szerencsém felülni ott egy ilyen lóra és elmondhatom hogy az volt a legokosabb ló amin valaha lovagoltam! Pedig azért ültem már nem is egy nem is kettő lovon.
A középső meg egy gyönyörű Fríz! Ő is ámulatbaejtően szép főleg testközelből! Több mázsa erő és szépség! Ezért imádom én őket! Mert nagyok és gyönyörűek! :D
Egyszer majd ha Egerben jársz ugorj el ide szerintem, jó kis képeket lőhetnél Te is! ;) Noszvaj felé van Eger után pár perccel! ÉRdemes. :)
Szép fényeket!

Névtelen írta...

Kedves Szandus!
Tetszik ez a lelkesedés, ahogy a lovakról írsz! Ebből is látszik, mennyire szereted őket. Én még sosem ültem lovon, biztos jó lehet! Talán egyszer eljutok oda is :)
Szép fényeket neked is! (mostanában ránkférne:))

Szandus írta...

Hát igen ami azt illeti nagy lóbolond vagyok! Volt saját lovam is, illetve az enyém és még két barátomé volt, csak sajnos nyáron elpusztult :(
De szép hosszú és teljes élete volt :) ÉS mindenki szerette!! Főleg mi persze :D (L)
Egyszer ha lesz rá lehetőséged mindenképp próbáld ki a lovaglást! Fantasztikus érzés ahogy az a nagy állat engedelmeskedik a lovasának és nem azért mert félelemből teszi, hanem azért mert örömet akar szerezni a gazdájának és a világ végéig is elvinné őt! :) Hidd el én tudom milyen érzés. Amikor reggel , sőt hajnalban izgatottam nyergeltem fel anno Dókát, a lovunkat, hogy után egész nap járhassuk a határt kettesben majd este együtt nézzük meg a naplementét a tóparton... áhh :D Ennél nagyobb szabadság nem is létezik! És ha egyszer az ember beleszeret a lovakba akkor nagyon nehezen fog kigyógyulni belőlük, sőt szerintem soha :D Szóval Téged is csak buzdítani tudlak! :)

Na ja! Ránkférne! Bár mifelénk hétvégén még talán volt is "jó fény" csakhogy a kinti hőmérséklet kicsit visszavett a kedvemből úgyhogy inkább visszabújtam a jó meleg ágyba lustizni egész hétvégén! Persze ilyenkor már bánom, amikor még hidegebb van és szakad az eső egész nap! :S De hát ilyen ez! :)
Szép napot!

Megjegyzés küldése